Kjøpsbetingelser

SEM AS
Org. nr. 914 036 186 MVA
Tevlingveien 15, 1081 Oslo, Norge

(+47) 22 60 00 90
info@3dnet.no

Kjøpsvilkår
Standard kjøpsvilkår for forbrukerkjøp over internett er gjeldende. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, personopplysningsloven og kredittkjøpsloven.

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Vi er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.

Vi tar forbehold om feil i priser, tekst/spesifikasjoner, og at enkelte varer kan være utsolgt.

Betaling
Betaling foregår gjennom PayPal – vi aksepterer Visa, Mastercard, American Express, Discover og PayPal-konto.

Om du bestiller gjennom firma og ønsker å betale med faktura, påberegnes et gebyr på kr 35,-. Det tilkommer ikke gebyr for fakturaer som kan sendes elektronisk.

Frakt
Vi bruker Posten/Bring for sending av varer. Leveringstid er normalt 1-4 virkedager, enkelte områder/tidspunkter 4-6 virkedager. Fraktpris avhenger av bestillingens størrelse og leveringsområde. Finnes ikke varene på vårt lager, vil leveringstiden være 6-14 dager. Dersom pakken ikke blir hentet av kunde og returneres, tilkommer et gebyr på 250,-.

Pakkene kan spores via sporingsnummer fra Bring. Mer om servicepakke finner du her.
Dersom varene ikke er sendt innen to virkedager tar vi kontakt med deg via telefon eller e-post. Vi tar forbehold om at varene ikke er på lager.

I tillegg til en vektgrense på brevpost, har vi sett oss nødt til å sette en verdigrense. Dette har med uforutsigbarhet i Postens brevsendinger å gjøre og er et kompromiss mellom å kunne fortsette å tilby rimelige fraktalternativer og å minimere ulemper ved potensielle feil med brevpostsendinger. Denne grensen er på kr 400 inkl. mva.

Henting
Ved henting kan du hente varen i Tevlingveien 15, 1081 Oslo etter avtale. Kontakt oss på tlf. 22 60 00 90 for å avtale henting, slik at vi kan ha varene klare til deg.

Levering
Har du valgt levering i Oslo, kontakter vi deg innen 24 timer og avtaler tid. Leveringen vi skje senest to virkedager etter bestilling, om ikke kunden har avtalt noe annet.

Angrerett
Hvis du angrer på et kjøp hos oss er det angrerettloven som gjelder. 

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 1).

Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Angrerettloven § 25 første ledd).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 25 andre ledd).

Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Angrerettloven § 25 tredje ledd).

Angrerettskjema finner du her.

Opplysninger om angrerett finner du her.

 

Nyheter og oppdateringer