Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

SEM AS
Org. nr. 914 036 186 MVA
Tevlingveien 15, 1081 Oslo, Norge

(+47) 22 60 00 90
info@3dnet.no

Kjøpsvilkår
Standard kjøpsvilkår for forbrukerkjøp over internett er gjeldende. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, personopplysningsloven og kredittkjøpsloven.

Ved salg i næring (B2B) kan det avtales kortere reklamasjonsregler enn hva som fremgår av kjøpsloven (jf Kjøpsloven §3). Dersom annet ikke er avtalt, selges produktene med 12 måneders reklamasjonsfrist for feil/mangler.

Kjøpsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Vi er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.

Vi tar forbehold om feil i priser, tekst/spesifikasjoner, og at enkelte varer kan være utsolgt.

Betaling
Betaling foregår gjennom PayPal – vi aksepterer Visa, Mastercard, American Express, Discover og PayPal-konto.

Om du bestiller gjennom firma og ønsker å betale med faktura, påberegnes et gebyr på kr 35,-. Det tilkommer ikke gebyr for fakturaer som kan sendes elektronisk.

Frakt
Vi bruker Posten/Bring for sending av varer. Leveringstid er normalt 1-4 virkedager, enkelte områder/tidspunkter 4-6 virkedager. Fraktpris avhenger av bestillingens størrelse og leveringsområde. Dersom pakken ikke blir hentet av kunde og returneres, tilkommer et gebyr på 250,-. Finnes ikke varene på vårt lager, og leveringstiden overstiger 7 dager vil vi kontakte deg med oppdatert leveringstid.

Pakkene kan spores via sporingsnummer fra Bring.

Henting
Ved henting kan du hente varen i Tevlingveien 15, 1081 Oslo etter avtale. Kontakt oss på tlf. 22 60 00 90 for å avtale henting, slik at vi kan ha varene klare til deg.

Levering
Har du valgt levering i Oslo som fraktalternativ, kontakter vi deg normal innen én virkedag og avtaler tid. Leveringen vi skje senest to virkedager etter bestilling dersom alle varer i bestillingen er på lager, om ikke kunden har avtalt noe annet.

Angrerett
Hvis du angrer på et kjøp hos oss er det angrerettloven som gjelder. 

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp inngått ved fjernsalg, jf Angrerettloven § 1. Angreretten kan derfor ikke benyttes ved kjøp gjennomført i fysisk butikk, eller av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.

Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt, jf. Angrerettloven § 21. Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake, jf. Angrerettloven § 25 første ledd.

Returkostnadene bæres av forbrukeren, jf. Angrerettloven § 25 andre ledd.

Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon jf. Angrerettloven § 25 tredje ledd.

Angrerettskjema finner du her.

Opplysninger om angrerett finner du her.