Profesjonell desktop
3D-printing

Hvem er vi?

3DNet startet i 2014 med et mål om å gjøre 3D-printing enklere og mer tilgjengelig i Norge, og har siden vokst til å bli en ledende leverandør av løsninger innen desktop 3D-printing til det profesjonelle markedet. I dagens marked finnes det utallige produsenter av 3D-printere og ulike materialer, som kan gjøre det vanskelig og tidkrevende å sette seg inn i hva som passer til sitt behov og budsjett. Her kommer vi i 3DNet inn! 
Vi tilbyr pakker som inkluderer alt man som kunde trenger for å ta i bruk 3D-printing i sin virksomhet. Vi har levert utstyr til hundrevis av bedrifter over hele Norge siden oppstart, og sett hva som fungerer best til ulike bransjer og bruksområder. 

Vi bruker selv utstyret vi leverer daglig, og har et tett samarbeid med leverandører og produsenter. Dette gjør at du som kunde kan være trygg på at vi kun anbefaler utstyr som vi har god erfaring med, og kan gi god veiledning og support på dersom det skulle oppstå problemer.
I tillegg til å levere maskiner og tilbehør tilbyr vi også relaterte tjenester som kursing, utleie av maskiner, printing av deler på bestilling, rådgivning/konsulentbistand mm.

Les videre på denne siden for å se noe av det vi kan levere av maskiner og utstyr, eller kontakt oss for en uforpliktende prat!

Kontakt oss

Tjenester

Rådgivning/Konsulentbistand

Trenger du råd om hvordan dere kan utnytte potensialet i 3D-printing i deres virksomhet? Har du noen konkrete ting du lurer på rundt bruken av 3D-printing, eller trenger du bare litt veiledning? Ta kontakt!

Installasjon og opplæring

Når du bestiller en 3D-printer hos oss, kan vi komme og sette opp utstyret og gi dere opplæring i bruk av både maskin og software, tilpasset deres virksomhet.  

Serviceavtaler

Vi tilbyr vi serviceavtaler på de fleste maskinene vi leverer, slik at dere som kunde kan fokusere på det dere skal, uten å være bekymret over vedlikehold av maskiner eller eventuelle problemer som skulle oppstå.

Ultimaker er en av verdens ledende produsenter innen profesjonelle desktop 3D-printere. De produserer driftssikre og brukervennlige maskiner som leverer konsistente resultater gang etter gang, uten omfattende vedlikehold. Ultimaker sin Slicer-software, Cura, har millioner av brukere over hele verden. Cura er open source og benyttes av flere andre 3D-printer-produsenter, men er utviklet for og tilpasset Ultimaker sine printere.

Ultimaker samarbeider også med flere av de største materialprodusentene i verden, så man som kunde skal ha tilgang til et bredt utvalg av materialer, med ferdige profiler tilpasset Ultimaker-printere.

Ultimaker S5 Pro Bundle er en kombinasjon av Ultimaker S5, S5 Material Station og S5 Air manager. Sammen utgjør disse den optimale løsningen for deg som ønsker et komplett produksjonsverktøy, med lite problemer og vedlikehold. Denne løsningen egner seg like godt på kontoret eller verkstedet, som i et produksjonslokale.

Ultimaker S5 muliggjør printing av store, komplekse deler ved bruk av vannløselig støttemateriale, eller å kombinere to materialer med ulike farger eller egenskaper i én og samme del.

Material Station sørger for at materialene oppbevares lukket under optimale forhold mens de er i bruk, i tillegg til å gi deg mange ulike materialkombinasjoner lett tilgjengelig uten manuelt bytte.

Air Manager innkapsler byggevolumet på printeren og minimerer påvirkningen omgivelsene har på utskriftene. Med et EPA-filter og en vifte som er koblet direkte til printeren filtreres opptil 95 % av ultrafine partikler. 

Les mer

Bruksområder

Jigger og andre produksjonshjelpemidler

Arkitektur

Visuelle og funksjonelle prototyper

Reservedeler


Formlabs er en markedsleder innen væskebasert (SLA) 3D-printing. De produserer maskiner som leverer utrolig overflatekvalitet og nøyaktighet, med en brukervennlighet som få kan matche.

Når man kjøper en Formlabs-printer får man ikke bare en god og pålitelig printer, kombinert med en intuitiv og enkel software. Formlabs tilbyr en komplett pakke med alt av tilbehør som trengs for å komme seg fra 3D-modell til ferdige deler. 

Form 3 benytter seg av Formlabs sin egenutviklede teknologi, Low Force Stereolithography (LFS). Denne teknologien reduserer belastningen utskriftene utsettes for under printing, som sørger for at Form 3 kan printe deler med en utrolig overflatekvalitet, med mindre og tynnere støtter enn forgjengeren. Flere sensorer og utskiftbar laserenhet (LPU) sørger for feilfrie utskrifter og minimerer nedetid. 

Sammen med Formlabs sin brukevennlige software, og etterbehandlingsstasjonene Cure og Wash, sørger Form 3 for å strømlinjeforme hele prosessen, fra forberedelse av modell til du har en ferdigbehandlet del i hånden.

Les mer

Bruksområder

Støpeformer

Prototyper som krever god overflate og fine detaljer

Deler som må kunne steriliseres

Fleksible deler

Kontakt

Felter markert med * er påkrevd