Om oss

Om 3DNet

3DNet er en norsk bedrift eid av SEM AS (org nr 914 036 186 MVA), etablert i 2014. Selskapet har kontorer og lager på Lindeberg i Oslo.

Vi leverer 3D-printere, tilbehør og kurs til utdanningsinstitusjoner, bedrifter og forbrukere. Vi skreddersyr løsninger til din bedrift eller skole. Hvis du ønsker å gjøre større innkjøp eller avtale faste leveringer, kontakt oss pr.e-post eller telefon for mer informasjon.

Da vi startet opp i en leilighet på Fagerborg i Oslo hadde vi som mål å bringe 3D-printing til Norge ved å gjøre det enklere, mer tilgjengelig og attraktivt.10 år senere viderefører vi dette ved å stadig gjøre 3D-printing mer tilgjengelig for alle som ønsker å drive med det. Vi har et stort utvalg 3D-printere, forbruksmateriell av høy kvalitet og diverse tilbehør, til svært konkurransedyktige priser.

Bestiller du en vare hos 3DNet kan du forvente meget kjapp levering og effektiv kundesupport. Vi jobber tett på 3D-printer-miljøet i Norge og vårt utvalg styres av tips og tilbakemeldinger. Har du forslag til nye produkter vi burde ta inn, eller kommentarer til eksisterende utvalg, ta gjerne kontakt.

For informasjon om frakt og vilkår sekjøpsbetingelser.


Åpningstider:

Vi har ikke faste åpningstider, men vi har stort sett alltid åpent mandag til fredag, 8:00 til 16:00 og ofte senere. Lurer du på om vi har åpent, kontakt oss på tlf. 22 60 00 90. 

Kontakt

☏ 22 60 00 90

Informasjon: info@3dnet.no
Teknisk support: support@3dnet.no