Om oss

3DNet er en norsk nettbutikk eid av SEM AS (org nr 914 036 186 MVA), etablert 2014. Selskapet opererer ut fra Oslo, hvor varene også kan hentes.

Da vi startet opp hadde vi som mål å bringe 3D-printing til Norge ved å gjøre det mer tilgjengelig og attraktivt. I dag leverer vi filament av høy kvalitet til svært konkurransedyktige priser, et stort utvalg 3D-printere og diverse tilbehør. Vi jobber tett på 3D-printer-miljøet i Norge og vårt utvalg styres av tips og tilbakemeldinger. Bestiller du en vare hos 3DNet kan du forvente meget kjapp levering og effektiv kundesupport.

Markeder forandrer og oppdaterer seg hele tiden, spesielt innenfor en ny sektor som 3D-printing. I filamentmarkedet dukker det stadig opp nye produsenter, det utvikles nye materialer og fargeutvalget utvides. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du for eksempel ønsker spesifikke farger, plasttyper, printer eller andre varer vi for øyeblikket ikke har i vårt sortiment.

3DNet leverer i dag til flere universiteter, skoler og bedrifter. Hvis du ønsker å gjøre innkjøp av større partier eller avtale faste leveringer, kontakt oss pr. e-post eller telefon for mer informasjon.

For informasjon om frakt og vilkår se kjøpsbetingelser.

3DNet er offisiell forhandler av:
    

Kontakt:

Kontaktskjema:

Informasjon:

Teknisk support:

Adresse:
klikk her

☏ 96 73 01 77   ✉ info@3dnet.no  
        
95 24 34 02   ✉ support@3dnet.no
   
Frysjaveien 35, 0884 Oslo                                            


 

Google+