Vi har åpnet!

04 november, 2014

Vi har i dag offisielt åpnet 3DNet for alle kunder i Norge. Vi feirer åpningen med gratis levering på døra i Oslo ved bestilling av 3 ruller eller mer.  Tilbudet varer til vi har solgt ut første beholdning. 

Vi åpner med et ryddig utvalg filament bestående av PLA og ABS i 1.75 mm og 3.00 mm i forskjellige farger inkl. transparent og selvlysende. Tilbudet vil utvides etter hvert som etterspørselen øker og markedet utvikler seg. 

Følg med her for nyheter og oppdatering om nye produkter. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev for å få med deg siste nytt og tilbud.


Finnes også i Nyheter

XSTRAND og Print Core CC Red

13 november, 2018

Ultimaker, i samarbeid med Owens Corning og Anders Olsson, åpner for nye muligheter med printing av industrielle komposittmaterialer.

Les mer
Vårt favorittlim for 3D-printede deler

28 juni, 2018

Vi har testet flere forskjellige typer lim og vår favoritt er Super Instant Epoxy fra Smooth-On. Den hadde best styrke av limene vi testet og gir per gram mest lim for pengene...
Les mer
Snapmaker

09 juni, 2018

Snapmaker tre-i-én  er en maskin som gir deg 3D-printer, CNC-fres og lasergraverer i en kompakt og brukervennlig pakke. Maskinen er modulær...
Les mer
Nyheter og oppdateringer

Meld deg på nyhetsbrevet for å få med deg nyheter, salg og oppdateringer