Nyheter

Polymaker February 22 2017

Vi fører nå to kraftige materialer fra Polymaker.

PolyMax PLA er en variant av PLA som er akkurat like lett å skrive ut som normal PLA, men opp til ni ganger sterkere. Materialet oppleves mykere og mindre sprøtt enn andre typer PLA og er det enkleste materialet du kan printe med som gir virkelig robuste resultater.

PC-Max er basert på polykarbonat. Dette er et mer krevende materiale enn PolyMax PLA, men til gjengjeld er det noe av det aller sterkeste materialet du kan benytte med dagens 3D-printere. Filamentet egner seg til maskindeler, industriell bruk og generelt ting som må tåle mest mulig påkjenning.

Interessert i andre produkter fra Polymaker? Ta kontakt!


3 kg PLA December 09 2016

Vi leverer nå spoler med 3 kg PLA i 1,75 og 2,85 mm for deg som printer store ting, eller ikke vil bytte rull så ofte. Det er akkurat samme type PLA som på 1-kg-spolene og leveres i hvitt, grått og sort.

Vær obs på at du kan trenge en ekstern eller modifisert spoleholder for å bruke filamentet. 

På bildet ser du hvordan spolen ser ut på en Ultimaker 2+ med tilpasset spoleholder funnet på youmagine.com.


Ultimaker 3 October 24 2016

Ultimaker 3 er her. Den største nyheten i denne versjonen er muligheten for printing med to filamenter om gangen. Du kan bruke to helt forskjellige materialer, eller to forskjellige farger i samme materiale avhengig av hva du ønsker å produsere.

Du kan også skrive ut støtter i et dedikert materiale (PVA), som lar seg løse opp i vann. På denne måten øker man muligheten for kompleks geometri og printing av objekter med store overheng og broer.

Ultimaker 3 kommer også med en ny type hotend (Print Core) som enkelt kan byttes ut uten verktøy. Én type for hovedmaterialet, og en annen som er spesialtilpasset PVA. Dette sørger for mer pålitelig printing, og gir betraktelig kortere nedetid dersom noe skulle gå galt.

Ultimaker 3 er et ypperlig verktøy for dem som tar 3D-printing på alvor og som ønsker en mest mulig stabil 3D-printer med minst mulig nedetid i kombinasjon med avanserte muligheter.


Nyheter fra NinjaTek September 20 2016

Fra NinjaTek har vi nå to nye materialer som skal gjøre det mye enklere å skrive ut avanserte deler og produkter.

Cheetah er et mykt materiale som lar seg skrive ut på alle typer ekstrudere i hastigheter opp til 80 mm/s.

Armadillo er et hardt materiale som skal være overlegent ABS i styrke, men mye enklere å skrive ut.


Begge materialene er veldig robuste og ment for bruk i praktiske gjenstander, reservedeler, maskindeler og lignende.


ASA-Filament July 25 2016

Vi leverer nå ASA-filament som er et veldig godt egnet materiale til ting som skal stå utendørs og tåle en støyt.

Materialet er UV-resistent som betyr at det kan stå ute i sollys over lengre tid uten å bli påvirket. Passer bra til for eksempel hagegjenstander, sportsutstyr eller eksteriørdeler til bil/MC.

Filamentet produseres av britiske DR3D.

Bilde fra 3dprintingcenter.net, les test av ASA her.


MODIFI3D USB 3D Finishing Tool May 26 2016

Etter forespørsel har vi nå tatt inn MODIFI3D Finishing Tool, et verktøy for etterbehandling av 3D-printede objekter.

Verktøyet lar deg blant annet kutte, plastsveise, jevne ut, reparere og inngravere 3D-printede modeller. Det er også et nyttig verktøy for fjerning av støttemateriale.

MODIFI3D Finishing Tool er levert av britiske Steelmans som er en ledende spesialist innen design og produksjon av industrielt presisjonsverktøy med over 30 år erfaring.

 

 

 


Micro Swiss February 02 2016

Vi har nå tre produkter fra Micro Swiss i sortimentet.

All Metal Hot End er en oppgradering til MK10-hot-end som erstatter dysen og teflonrøret. Denne oppgraderingen gir deg mer fleksibilitet med tanke på temperaturer, og gir jevnere flyt enn med originaloppsettet.

To typer dyser er også på plass. Én type til vanlig MK10 og en til MK10 med oppgradering. Disse finnes i fire forskjellige størrelser. Dysene og også godt egnet dersom du skal bruke filamenter som inneholder partikler eller fibre, da de har et belegg som forhindrer slitasje.


SemiFlex February 01 2016

Vi har fått inn et alternativ til NinjaFlex.

SemiFlex er en litt stivere type TPE som egner seg for deg som har printer med Bowden-oppsett, eller som rett og slett vil printe semi-myke objekter. Den innehar alle de samme gode egenskapene som NinjaFlex, men er generelt litt enklere i bruk. Kommer i sort og hvit.


3DNet fyller ett år! November 04 2015

I dag er det ett år siden 3DNet åpnet. I den forbindelse har vi salg på utvalgte produkter. I tillegg lanserer vi i dag Ultimaker 2 i vårt printer-sortiment, en maskin som er veldig lett å komme igang med selv uten tidligere erfaring.

Vi vil også takke alle som har vært med oss dette første året! Vi er veldig takknemlige for alle innspill og nettverkene vi har knyttet i vår oppstart.


Wanhao - Duplicator i3 September 11 2015

Vi har nok en gang senket terskelen for 3D-printing! Duplicator i3 fra Wanhao er en velutstyrt, kompakt og sammenleggbar printer basert på det svært populære, opensource designet fra Prusa.

Den er konstruert i metall og kommer med oppvarmet skriveflate som gjør at den kan printe med de aller fleste materialer. Dette er Norges rimeligste 3D-printer og det finnes utallige muligheter for oppgraderinger og modifikasjoner.
Google+