0

Handlevognen din er tom

Smooth-On XTC-3D

15 juli, 2015


Før og etter Smooth-On Vi har fått inn et produkt fra Smooth-On som gjør finishing av 3D-printede objekter lekende lett.

Alt du trenger å gjøre er å pensle på stoffet uten å være alt for nøyaktig, og stoffet vil jevne seg ut av seg selv og danne en glatt og jevn overflate. Et godt, kjapt og enkelt alternativ til acetondamping, pussing, sparkling og grunning.

I tillegg kan det forbedre styrken i materialet det påføres og gi deg et mer holdbart og robust produkt.

Her (bildet til høyre) har vi testet med ett lag Smooth-On på en elefant, uten noen annen form for pussing eller bearbeiding. Påføringen tok 5-10 min. Og etter tre timer med herding var overflaten glatt og steinhard. Leddene lar seg fortsatt bevege. Siden vi her har brukt et semitransparent materiale kan man med Smooth-On lett se inn til den indre strukturen, som gir en veldig kul effekt.

Gå til produktFinnes også i Nyheter

Polymaker

22 februar, 2017

PolyMax PLA er en variant av PLA som er akkurat like lett å skrive ut som normal PLA, men opptil ni ganger sterkere.

PC-Max er basert på polykarbonat. Dette...
Les mer
3 kg PLA

09 desember, 2016

Vi leverer nå spoler med 3 kg PLA i 1,75 og 2,85 mm for deg som printer store ting, eller ikke vil bytte rull så ofte. Det er akkurat samme type PLA som på 1-kg-spolene og leveres i hvitt, grått og sort...
Les mer
Ultimaker 3

24 oktober, 2016

Ultimaker 3 er her. Den største nyheten i denne versjonen er muligheten for printing med to filamenter om gangen. Du kan bruke to helt forskjellige materialer, eller to forskjellige farger i samme materiale...
Les mer
Nyheter og oppdateringer

Meld deg på nyhetsbrevet for å få med deg nyheter, salg og oppdateringer