Koronaviruset (Covid-19) - Viktig informasjon til våre kunder

16 mars, 2020 2 min

Hei!

Som følge av utviklingen i spredningen av Covid-19/koronaviruset i Norge de siste ukene gjør vi i 3DNet det vi kan i den nasjonale dugnaden mot bekjempelsen av viruset.

Vi følger myndighetenes råd og forskrifter til enhver tid, og vurderer situasjonen fortløpende. Inntil videre kan du handle hos oss, og vi vil sende ut varer som vanlig. Vi gjør dog enkelte tiltak, fra og med mandag 16.03.2020, så lenge det måtte gjelde:

  • Levering på dør i Oslo: Inntil videre fjerner vi levering på døra i Oslo som fraktalternativ. Dersom du trenger en bestilling levert på døra har vi alternativene Bedriftspakke (leveres av Bring mellom kl. 8-16), og På Døren (leveres av Bring mellom kl. 17-21)
  • Vi oppfordrer til at man i disse dager ikke henter varer i butikken, spesielt dersom man må benytte seg av kollektivtransport, men heller bestille varer med frakt.
  • Dersom du uansett ønsker å hente varer i butikken, anmoder vi deg om å legge inn ordren i vår nettbutikk eller maile/ringe inn din ordre før du henter. La oss gjøre klar ordren, avtale et tidspunkt for henting og sette varene innenfor første dør. Innerste dør vil være låst.

For oss som for alle andre er dette en utfordrende tid. Vi vil gjøre alt vi kan for å forebygge smittespredning. Enkelte av våre ansatte vil jobbe hjemmefra for å hindre unødig reising og opphold på kontoret. Vi endrer enkelte av våre rutiner slik at vi unngår fysisk kontakt med våre kunder.

Samtidig står du som kunde i fokus for oss. Vi gleder oss til vi igjen kan åpne dørene og ta deg som kunde imot, og til vi kan avtale møter med dere ute. Inntil da vi vil besvare dine e-poster som vanlig. Vi vil kunne rådgi deg, og hvis du har behov for å snakke med noen er det selvsagt bare å ringe - vi tar telefonen. Ta vare på hverandre. Vi står sammen.

Med vennlig hilsen,
Oss i 3DNet