Polymaker

22 februar, 2017

Vi fører nå to kraftige materialer fra Polymaker.

PolyMax PLA er en variant av PLA som er akkurat like lett å skrive ut som normal PLA, men opptil ni ganger sterkere. Materialet oppleves mykere og mindre sprøtt enn andre typer PLA og er det enkleste materialet du kan printe med som gir virkelig robuste resultater.

PC-Max er basert på polykarbonat. Dette er et mer krevende materiale enn PolyMax PLA, men til gjengjeld er det noe av det aller sterkeste materialet du kan benytte med dagens 3D-printere. Filamentet egner seg til maskindeler, industriell bruk og generelt ting som må tåle mest mulig.

Interessert i andre produkter fra Polymaker? Ta kontakt!Finnes også i Nyheter

XSTRAND og Print Core CC Red

13 november, 2018

Ultimaker, i samarbeid med Owens Corning og Anders Olsson, åpner for nye muligheter med printing av industrielle komposittmaterialer.

Les mer
Vårt favorittlim for 3D-printede deler

28 juni, 2018

Vi har testet flere forskjellige typer lim og vår favoritt er Super Instant Epoxy fra Smooth-On. Den hadde best styrke av limene vi testet og gir per gram mest lim for pengene...
Les mer
Snapmaker

09 juni, 2018

Snapmaker tre-i-én  er en maskin som gir deg 3D-printer, CNC-fres og lasergraverer i en kompakt og brukervennlig pakke. Maskinen er modulær...
Les mer
Nyheter og oppdateringer

Meld deg på nyhetsbrevet for å få med deg nyheter, salg og oppdateringer