0

Handlevognen din er tom

Ultimaker 3

24 oktober, 2016

Ultimaker 3 er her. Den største nyheten i denne versjonen er muligheten for printing med to filamenter om gangen. Du kan bruke to helt forskjellige materialer, eller to forskjellige farger i samme materiale avhengig av hva du ønsker å produsere.

Du kan også skrive ut støtter i et dedikert materiale ( PVA), som lar seg løse opp i vann. På denne måten øker man muligheten for kompleks geometri og printing av objekter med store overheng og broer.

Ultimaker 3 kommer også med en ny type hotend ( Print Core) som enkelt kan byttes ut uten verktøy. Én type for hovedmaterialet, og en annen som er spesialtilpasset PVA. Dette sørger for mer pålitelig printing, og gir betraktelig kortere nedetid dersom noe skulle gå galt.

Ultimaker 3 er et ypperlig verktøy for dem som tar 3D-printing på alvor og som ønsker en mest mulig stabil 3D-printer med minst mulig nedetid i kombinasjon med avanserte muligheter.Finnes også i Nyheter

Nyheter fra BuildTak

06 juni, 2017

Vi har utvidet utvalget fra BuildTak med to nyheter.

BuildTak Spatula er et verktøy spesielt utviklet for å fjerne utskrifter fra...
Les mer
Polymaker

22 februar, 2017

PolyMax PLA er en variant av PLA som er akkurat like lett å skrive ut som normal PLA, men opptil ni ganger sterkere.

PC-Max er basert på polykarbonat. Dette...
Les mer
3 kg PLA

09 desember, 2016

Vi leverer nå spoler med 3 kg PLA i 1,75 og 2,85 mm for deg som printer store ting, eller ikke vil bytte rull så ofte. Det er akkurat samme type PLA som på 1-kg-spolene og leveres i hvitt, grått og sort...
Les mer
Nyheter og oppdateringer

Meld deg på nyhetsbrevet for å få med deg nyheter, salg og oppdateringer