Ny og forbedret 3DNet PLA

28 mai, 2020 2 min

Vi ønsker at du skal være fornøyd med oss og våre materialer. Vi lanserer derfor en ny og enda bedre utgave av 3DNet PLA - og har gitt bort 400 ruller til de første som ønsket å prøve det nye filamentet! 

Det nye filamentet finner du her. 

Siden vi startet 3DNet i 2014 har vår PLA vært en av våre satsningsområder. Vi har over de seks siste årene gjort oss mange erfaringer, og vi har lyttet til mange kunder og brukere underveis.

PLA er det desidert mest brukte materialet innenfor 3D-printing, og det er viktig for oss at du som kunde opplever den samme kvaliteten hver gang. Når man 3D-printer ønsker man at filamentet skal være enkelt i bruk, det skal printe pent og det skal ikke koste for mye.

Det kan være vanskelig å finne den riktige balansen mellom printbarhet, finish, pris og driftsikkerhet generelt. Vi har over årene jobbet hardt for å oppnå den beste miksen. Nå har vi gjort en endring på produsent av vår PLA. Ved å beholde det vi mener er det beste med filamentet vårt og samtidig gjøre noen endringer oppnår vi:

  • Et filament som printer pent, som ikke warper og som gir de samme resultatene hver gang
  • Mye kortere leveringstid og forutsigbare leveranser, da filamentet nå er produsert i Europa
  • Filament som er litt mykere enn før, som medfører at det ikke vil knekke like enkelt ved normal bruk

Som et resultat av en noe økt innkjøpspris samt høy euro-kurs har vi sett oss nødt til å øke utsalgsprisen noe. Vårt hovedfokus er å gi deg som kunde en god og forutsigbar opplevelse med 3D-printing, og vi håper du blir fornøyd med vårt nye filament!