Personvern

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan SEM AS samler inn og behandler personopplysninger.

Personopplysninger vi samler inn

Når du handler på 3dnet.no trenger vi navn, adresse og e-post. Disse opplysningene er nødvendige for at kjøpet skal kunne gjennomføres. Vi er pålagt å oppbevare informasjonen i ti år i forbindelse med regnskapsføring, og eventuell garanti-/returhåndtering.

Når du besøker 3dnet.no samler vi informasjon om enheten du benytter, inkludert informasjon om din nettleser, IP-adresse, tidssone, samt informasjonskapsler (cookies) som er lagret på din enhet. I tillegg samler vi informasjon om de individuelle sidene du besøker inne på 3dnet.no, samt hvilke produkter du har sett på og hva du har søkt på inne på vår nettside. Denne informasjonen samles inn automatisk gjennom Cookies, loggfiler og piksler.

Behandling av personopplysninger

Vi bruker din ordreinformasjon hovedsakelig for å sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med status/endringer vedrørende din ordre samt kontakte deg dersom det er behov for det i henhold til din ordre. I tillegg benytter vi din ordreinformasjon samt din enhetsinformasjon (spesielt din IP-adresse) for å vurdere risiko for svindelforsøk/falske ordre, og for å optimalisere brukeropplevelsen på vår nettside.

I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger for å sende deg nyhetsbrev eller informasjon om tilbud etc., gjøres dette kun når du har samtykket til det.

Vi deler kun dine personopplysninger med tredjeparter for å behandle dem som beskrevet i denne personvernerklæringen. Dine personopplysninger deles blant annet med vår nettbutikkleverandør, Shopify. Du kan lese mer om hvordan Shopify behandler dine personopplysningerher. Vi gjør oppmerksom på at dine personopplysninger blir overført ut av Europa, til USA og Canada.

Vi benytter Google Analytics for å analysere hvordan besøkende bruker siden vår.

Du kan lese mer om hvordan Google behandler dine personopplysningerher. Du kan også forhindre at Google Analytics bruker informasjon om degher.

Ved kortbetaling

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering. Velger du kort som betalingsmetode vil betalingsopplysninger og kortopplysninger bli delt med vår betalingsleverandør for kort: Paypal. Du kan lese mer om hvordan Paypal behandler personopplysningerher.

SEM AS vil ikke dele, selge eller overføre dine personopplysninger til tredjeparter på andre måter enn det som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Dine data vil kunne deles hvis vi er rettslig forpliktet eller vi får ditt samtykke.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som SEM AS har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen.

Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Ønsker du at SEM AS sletter dine opplysninger, du ønsker å få utlevert dine personopplysninger lagret av SEM AS, eller du har spørsmål om personopplysninger kan du ta kontakt med oss på e-post: info@3dnet.no eller send brev til: SEM AS, Tevlingveien 15, 1081, Oslo, Norway

Endringer
Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert endringsdato. Vi oppfordrer deg til å se igjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som f.eks. via e-post

Sist endret: 02.07.2020